ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 5ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Πριν μερικές ημέρες, ο επιχειρηματίας κ. Βγενόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις του για το σκάνδαλο εξαγοράς από την Deutshe Telecom μετοχών του OTE, τις οποίες είχε αγοράσει με πολύ χαμηλό τίμημα η εταιρία MARFIN  του κ. Βγενόπουλου.  Με την ίδια θρασύτητα που το κερδοσκοπικό χρηματιστηριακό κεφάλαιο επιτίθεται στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, τώρα επιτίθεται και στην πολιτική ζωή.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής, για μια επίθεση που δεν έχει στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλον τον πολιτικό κόσμο. Αυτές οι επιθέσεις δεν πρόκειται να μας κάνουν να σιωπήσουμε, δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν, δεν πρόκειται να μας κάνουν να πάψουμε να λέμε την αλήθεια. Είναι προφανές ότι η κυβερνητική πολιτική έχει αποθρασύνει μεγάλους επιχειρηματικούς κύκλους, οι οποίοι ενοχλούνται από το συνεπές και αταλάντευτο μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων, καθώς  και απέναντι στα άγρια κερδοσκοπικά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος της δημόσιας περιουσίας.

Αν ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορούν με τέτοιες μεθόδους να κάμψουν την θέληση και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τον δημόσιο πλούτο, είναι γελασμένοι.

«Σιγά μην κλάψουμε, σιγά μη φοβηθούμε».

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s