Μιά επιτυχημένη εκδήλωση

 Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στην Δημοτική αγορά της Κυψέλης, σε συνεννόηση με τους συντρόφους μας του 6ου Διαμερίσματος, πραγματοποιήσαμε από κοινού μια πραγματικά αναγκαία  εκδήλωση.
Το θέμα της ήταν << Η οικονομική κρίση, το σύμφωνο σταθερότητας και η απάντηση της Αριστεράς>> με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη.Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 120 άτομα.
Λέμε πραγματικά αναγκαία, αφού η προσοχή του κόσμου εδώ και αρκετό καιρό είναι στραμένη στην οικονομική κρίση και όλοι ρωτάνε αν θα χρεωκοπήσει η χώρα μας καθώς και ποιός θα πληρώσει την κρίση τελικά. Σ’αυτήν την εκδήλωση ακούστηκαν πολλές εξηγήσεις για την κατάσταση της χώρας αλλά και για το πως φτάσαμε ως εδώ. Επίσης  τι είναι το σύμφωνο σταθερότητας και πως επηρρεάζει την ζωή μας, ποιές είναι οι προτάσεις μας και στην συνέχεια απαντήθηκαν αρκετές ερωτήσεις του κόσμου που παρεβρέθηκε εκεί. Η εκδήλωση κράτησε περίπου 2,5 ώρες και όλοι έφυγαν με αρκετές απαντήσεις για θέματα που τους απασχολούσαν. Δώσαμε ραντεβού στην απεργία της Τετάρτης και ελπίζουμε να έχουμε ξανά την δυνατότητα να ξαναβρεθούμε σύντομα.  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s