Πανελλαδική συνδιάσκεψη υγείας ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο (30/11) στην ΑΣΟEΕ

Σε πανελλαδική συνδιάσκεψη υγείας καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο «Αντωνιάδου» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με αίτημα «Όχι στη διάλυση της δημόσιας υγείας».
Οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να συζητήσουν και να επικαιροποιούν τις θέσεις και το πρόγραμμα υγείας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. «Όχι στη διάλυση της δημόσιας υγείας – Κανένας μόνος του στην κρίση – Δημόσιο δωρεάν και ολοκληρωμένο σύστημα υγείας για όλους», είναι η «ομπρέλα» της συζήτησης.
Για την πρόσβαση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) στην Πατησίων 76, επιλέξετε τον σταθμό ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στην Βικτώρια.

 

Με νέες 24ωρες απεργίες μέχρι και το Σάββατο, οι εργαζόμενοι της «Coca – Cola» στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν τον αγώνα για την ανάκληση των 33 απολύσεων και την παραγωγική επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης συζητήθηκε χτες μια από τις αγωγές, με τις οποίες η εργοδοσία ζητά την κήρυξη της απεργίας τους παράνομη. Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Το ΔΣ της ΠΟΕΕΠ αποφάσισε τρίωρες στάσεις εργασίας στο τέλος της πρώτης βάρδιας σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου.

– See more at: http://left.gr/news/synehizoyn-ton-agona-toys-oi-ergazomenoi-stin-coca-cola#sthash.fyqk58uH.dpuf

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.